Referenser

Här kan du läsa om vad andra har tyckt om en sittning med mig. Du får väldigt gärna lämna din egen referens då det kan vara av intresse för andra innan de själva avgör om de vill boka en konsultation.

På förfrågan har jag nu två sidor med referenser, en svensk och en engelsk.

Var vänlig scrolla ner till slutet på sidan för att lämna din feedback . Tack!  

26 kommentarer till Referenser

 1. Birgitta Simonsson skriver:

  Var och träffade Lotta idag. Kan bara hålla med om vad andra skriver om Lotta, hon är bäst 🙂 Jag har haft turen att träffa henne 1gång innan, och det är mycket som har stämmt. Lite läskigt men välldigt roligt 🙂 Birgitta S

 2. Martin Järnland skriver:

  En mycket spännande och rent av fantastisk upplevelse. Lotta är verkligen intiutiv på ett nästan overkligt sätt. Sättet som hon förmedlade detta till mig var lysande. Jag hade mycket stor hjälp av denna timme, kan varmt och utan tvekan rekommendera en session. Detta var inte sista gången för mig.

 3. Maria Magnusson skriver:

  Tack Lotta för att du fick mig att se möjligheterna, följa hjärta och gå på magkänslan men framförallt ANDAS!! All kärlek till dig och jag kommer både att rekommendera dig varmt och återkomma!! Kraaam

 4. Cathrin skriver:

  Tack Lotta för all hjälp på alla plan! Det vände verkligen efter vårt samtal, helt fantastiskt!!
  Kan varmt rekommendera dig och så gör jag också 🙂

 5. Ann-Louise Larsson skriver:

  Jag gick till en mässa (igår)med tanken om att träffa en tarot-läsare.
  Irriterad över att jag inte såg någon direkt… Rätt vad det var,så satt hon där, vid ett litet litet bord (det var inte meningen att hon skulle närvarat, fick jag reda på) !
  Kände direkt att henne ville jag ha! 😀
  Alltså en liten men väldigt givande ”läsning”. Nu ser jag fram emot med stor förväntan, för jag känner att hon är sann!
  Besviken över att det står i någon kommentar ovanför att man skall vänta i ett halvår, innan nästa läsning, eftersom detta ger mersmak!
  Jag tänker följa min egen känsla och boka en längre sittning per telefon, vill veta mer!
  Lotta har förmågan att få en fokuserad, trots människor och stök runtomkring, detta hände ju på en mässa…
  Ser fram emot en timme långt samtal! ❤

 6. Tack för ett mycket givande samtal idag Lotta Lindh 🙂 Jag är så analytisk och skeptisk men du fick mig att verkligen sitta med tappad haka i en timme!!! Vilka fullträffar till 100 %, jag kan inte annat än rekommendera varenda levande själ att få en tid att få uppleva intuitiv coachning av dig – värt varje sekund! Jag ser framemot att få intervjua dig nästa vecka – jag ler redan bara av tanken att få möta dig:-) Tack fina duktiga du ♥
  Kram Eva-Christin

 7. Carola skriver:

  Hej Lotta! Tjoho!! det var pengar på väg in precis som du sa på readingen. Fick brev från postkodlotteriet att jag vunnit 10000;- kronor. Fantastiskt Lotta!!!

 8. elaineatcquence skriver:

  Lottas sittning gav mig en putt i rätt riktning. Hon satte ord på det jag redan tänkt men inte ville säga högt :). Efter sittningen lossnade något och livet satte igång med stormsteg. Full med kraft av nya insikter blir resan enklare igen. Kanonbra helt enkelt! Rekommenderade min lillasyster en sittning med och jag vet att hon är lika imponerad och nöjd som jag är. Jag kommer tillbaka snart igen 🙂

  Elaine

 9. Karin skriver:

  Lotta gav mig en klar bild över var jag stod i livet och hur jag behövde utvecklas i för att nå mina mål. Hon prickade in exakt hur jag är, vilka frågor jag brottas med…. men det viktigaste, hur jag kan ta mig vidare på ett positivt och handlingskraftigt sätt. Valet är givetvis mitt, men genom att belysa situationerna från olika vinklar har jag fått en tydlig bild av vilka fördelar respektive nackdelar som uppstår när jag gör de olika valen. Hon gav mig också mycket värdefulla råd hur jag skall tackla vissa situationer. Att hon sedan visste exakt vilka situationer jag stod inför, utan att ha någon som helst information om mig, var nästan lite kusligt.

  Att sedan Lotta utstrålar en enorm värme och humor gör bara upplevelsen ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera henne och kommer att ha fler readings för henne.

  Karin

 10. Maria skriver:

  Jag har ringt Lotta ett par gånger och jag tycker hon är fantastisk med sin glada stämma och sitt lugna och förtroendeingivande sätt. Allt som Lotta har sagt har stämt och det är fantastiskt hur rätt hon träffar med de smådetaljer hon nämnt om mina nära och kära.
  Jag kan varmt rekommendera Lotta ❤

 11. Carola skriver:

  Hej Lotta! Tack för den reading jag fick i veckan. Du hjälpte mig se klarare på min situation och vart jag är på väg. Fick också många goda råd om hur jag skulle bete mig i olika situationer. Vägledning i mitt förhållande och hur jag skulle lösa oklara situationer där. Fick också intressant information om min dotters inre som var väldigt givande. Du bemötte mig med omtanke och ödmjukhet och träffsäkerhet. Bra gjort!! Varma kramar till Dig.

 12. Susanne Lundgren skriver:

  Jag har varit på många sittningar..det har aldrig stämt in på mej varken före elr efter …
  Av den andledning så dök Lotta upp i min närvaro (förstår jag nu )…. Lotta kunde säga såna små detaljer /saker som ingen annan vet …Klockrent !!!
  Lotta är väldigt ödmjuk på ett ärligt sätt,och ger vägledning på ett respektfullt sätt inför dej som kund …
  Dessutom så det Lotta spådde framåt ,började hända direkt dagen efter ,och det anser jag att det är proffessionellt o klockrent !!!
  Jag rekommenderar kärleksfullt Lotta !!! Och jag kommer absolut att komma tillbaka ❤
  Ljus o Kärlek
  Susanne Lundgren

 13. Pia Holmström skriver:

  Jag hade förmånen att få en vägledning av Lotta för över ett år sen, och jag blev positivt förvånda över hur allt stämde.. Vilket jag inte varken ville, eller tyckte Då.
  Men det fanns ju en röd tråd där som hon hittade, Så allt hon sa stämde till max.
  Så var det dags igen, häromdagen fick jag en till reading av Lotta, och likaså dena gång var hennes svar otroligt träffsäkra.
  Hon är rak på sak, men även otroligt ödmjuk, och är en otroligt medmänniska och coach när det behövs.
  Finns det någon jag skulle rekomendera så är det Lotta!
  En av de bästa jag träffat på !

  Tack för underbara readingar!

  Kram Pia Själaläsare Holmström

 14. Carina Walter skriver:

  När jag träffade dej Lotta, kändes allt i mitt liv som kaos. Jag var ledsen för inget gick som jag vill, jag förstod mej inte på den mannen jag älskade, min bostad var för liten,,jag oroade mej för mina barn osv… Du gav mej svaren på hur den mannen fungerade som jag ville dela mitt liv med o jag förstog o kunde lägga honom bakom mej eller börja bearbeta mina känslor.. Det som var den stora grejen var att du flera gånger sa att du såg en flytt, o en trädgård.. Jag träffade dej på en måndag o på tisdagen ringde dom från Äbo o erbjöd mej en marklägenhet med egen trädgård.. Jag hade stått i kö i 4 år o nu plötsligt ringde dom… Mina tankar gick genast till dej o jag tänkte på allt annat du sagt… Det finns inga tvivel,, jag vet att du har rätt i allt du berättade för mej. Plötsligt känner jag sådan glädje o tror på en ljus framtid.. Vill här även tacka dej igen Lotta…Du är fantastisk..

 15. Veronica skriver:

  Att finna ord på händelser som skett är relativt lätt, men att finna ord på händelser som inte finns än, men som Lotta så fint presenterar i sin reading är långt ifrån lätta att förklara, dom bara finns där en dag och vid flera tillfällen skakar jag bara på huvudet och säger till mig själv, men hur.. Hur kan en kvinna som aldrig träffat mig, inte vet vem jag är pricka så rätt i både mitt förflutna och det som kommer att ske..

  jag har fortfarande ingen förklaring till det.. Det ända jag vet är att det är SANT.. Sen den dagen Lotta gjorde en reading på mig har händelser på händelser inträffat som Lotta sa skulle slå in..

  Jag hyser en enrom respekt för Lotta och hennes kunskaper, och jag hoppas du Lotta förstår ditt värde som medmänniska och som Intuitive Tarot Reader, tveka ALDRIG på den du är och dom kunskaper du besitter..

  Och bara så du vet.. Mig kommer du aldrig bli av med.. 🙂 ses snart igen..

  Tacksamhetskramar
  Veronica

 16. Jane skriver:

  Det känns som att jag känner Lotta väl ändå har vi bara träffats två ggr …än så länge 🙂 det kommer att bli mååånga fler gånger!

  Jag väljer att se L som ”min” intuitiva coach. L är otroligt bra på att känna av var man befinner sig ”just nu” och vart man är ”på väg”.
  Det är väldigt lätt att förstå L´s readings, det är som att hon ”tar in” och ”ser/läser av” hela mig.
  I mitt fall så har L haft en enorm träffsäkerhet, hon har sett allt ifrån personliga små hemligheter till förändringar i jobb, ekonomi, resor och flytt. Det är stort som smått, det har varit roliga och ibland jobbiga ämnen, det har blivit både skratt och gråt.
  Allt har levererats med en stor potion ärlighet, värme, medkänsla, empati, ödmjukhet och omsorg.

  Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Lotta!
  Man ska ha klart för sig att allt tar sin tid och sker inte över en natt, ett tips är att skriva ner samtalet så kommer du att se att bitarna faller på plats.

  Tack fina Lotta för att du delar med dig av din gåva och hjälper mig att lära känna mig själv lite bättre för varje samtal!

  På återseende!
  kram Jane

 17. Ingela skriver:

  Toppen bra konsultation 🙂 Rekommenderas verkligen!

 18. Therese skriver:

  Första mötet jag hade med Lotta var mycket speciellt, lite magiskt och hon har en fantastisk förmåga att lyfta fram det positiva.
  Lotta har en pricksäkerhet och är mycket rak på sak, där finns värme och medkänsla som visar att man gör det med hjärtat.
  Jag kan varmt rekomendera Lotta för sin passion till sin gåva och hon gör det med bravur.
  Kan bara säga tack och jag är så glad att våra vägar har korsats.
  Kramar Therese

 19. Linda skriver:

  Jag var hos Lotta i somras 2010. Behöver man vägledning i livet, vad det än kan vara, så får man dom svaren när man har en sittning med Lotta.

  Men jag måste varna! Man kan bli beroende av henne… :o)Har man varit där en gång så vill man dit igen, och igen och igen… Man måste låta tiden gå en stund… låta saker och ting smälta in och låta det som måste ske, få ske.

  Eller hur var det nu Lotta? Minst ett halvår emellan är väl bra…. Nästa gång du kommer upp till stockholm kommer jag att stå på listan… det vet du! :o)

  Tack för att du vill dela med dig och hjälpa andra med din begåvning!

  /Linda

 20. Anna skriver:

  Jag har använt mig av Lottas intuitiva vägledning i många år, och jag tycker att det ger mycket både kortsiktigt och långsiktigt.
  Lotta är bra på att känna av vad just jag behöver för ”input” just nu, och ställer frågor som gör att jag kan tänja mitt eget ”tänk”.
  I goda tider och i sämre tider, vill jag sammanfatta det jag får ut av Lottas vägledning!
  Anna

 21. Jeanette K skriver:

  Jag har haft väldigt stor nytta av det jag fick på sittningen för två år sedan, tack vare att Lotta också påminner om viktiga saker att fokusera på, ger det möjlighet att få inblick, så att man sedan kan se olika skeenden i livet som man funderar på, när dom dyker upp.
  Fick också information om hur jag bör tänka och förfara, tillmötesgå det som ”kommer in” på bästa sätt.
  Raka svar och besked, jag skrev ner allt hon sa..och det har stämt till 100%!!!

  Lotta sätt att jobba på är energiberikande för själen! och jag fick svar på både det som jag behövde höra vid den tiden då sittningen var, och senare samt även i nuet har jag stor tillit att förändra på ett bra sätt i mitt liv utifrån det hon berättade.

  Jag rekommenderar en sittning med Lotta å det varmaste! Jag bokade tid per telefon, och även sittningen skedde per telefon, jag är glad för att jag väljer Lotta!

  Tack!

  Mvh Jeanette

 22. Anna skriver:

  kan bara säga att hon kan sin sak..och att det inte är massa prat 🙂 Något som jag kunde göra igen. Tack för allt kram Anna

 23. Lotta M skriver:

  Mycket nöjd, fann ett lugn efter en harmonisk stund.
  Fick många svar på mina funderingar!
  Rekomenderas varmt!

  Lotta M

 24. Ulrica Liljedahl skriver:

  Lotta är en härligt, mjuk, lugn, ödmjuk och härlig människa, som jag direkt tyckte om.
  Hon tar sig tid och är mycket noga med att man ska få tid att få svar på alla frågor och undringar man har. (det tar den tiden det tar helt enkelt, inget sånt trams som att man har tid mellan ex. kl 17-18 och sen *pip* är tiden ute, fastän man inte känner sig klar, nej då, Lotta tar sig tid och är noga med att man ska känna att man ”fått ut” det man ville.
  Hon har klockren intuition, och det känns som hon ser rätt igenom en (på ett bra och seriöst sätt).
  Jag kan varmt rekommendera en sittning med Lotta. Då den innehåller så mycket. Både tips, tankar och råd framåt i tiden, såsom konkretare svar i nutid.
  Hon har även tagit sig tid att finnas där för mig med frågor och tankar som jag fått som kommit upp efteråt.
  Lotta är så mycket mer än en coach, tarotkortstolkare, och medmänniska. Hela hon bara utstrålar, värmhet, äkthet, och en stor portion lyhördhet.
  Jag kommer med all säkerhet att anlita Lotta för fler sittningar i framtiden!

 25. MB skriver:

  Lotta är rak, snabb, och otroligt klockren i det hon säger och allt stämmer till 100% man måste självklart också ta till sig det hon säger och även ta tag i sig själv om man ska få en förändring i sitt nya liv. Vet att även hon ibland får vägledning ifrån andra sidan när man har readings med henne, det e coolt !!!

  Hon försöker coach och vägleda en så att man blir peppad att ta tag i det som man vill ha en förändring i sitt livsområde.

  HON ÄR TOPPEN OCH GRYMT DUKTIG PÅ DET HON GÖR, SÅ JAG REKOMMENDERAR HENNE VARMT !!!

  Men självklart så är det du som måste ta tag i ditt liv, man kan inte sitta på soffan åh tro att en förändring skall ske.

  .MVH MB

 26. Jannie skriver:

  Kan bara säga toppen bra!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s